Vuosi on lopuillaan, näyttelyt näytelty ja kokeet kokeiltu.
Hyrrästä tuli lokakuun alkupuolella jäljestämisvalio - poika nappasi koreat 48 pistettä kauden viimeisessä kokeessaan Äetsässä ja tekaisi minullekin erinomaisen syntymäpäivälahjan pari päivää etukäteen... parempaa lahjaa ei voisi kovin äkkiä kuvitellakaan. Mutta mikäs yllätys se on, että Hyrrä järjestää ne parhaat lahjat - kera isäntänsä. =)
Rulla sijoittui cockerspanieliyhdistyksen Cocker of the year -pisteissä viidennelle sijalle, parhaana kirjavana uroksena. En olisi aavistanut moista sijoitusta vielä muutama kuukausi sitten, mutta loppuvuosi täydensi tämän iloisen yllätyksen. Ensi vuonna tuskin enää näytellään koko vuotta vaan siirrytään loppukesästä koepuolelle Rullankin kanssa.. mutta vannomatta paras. Kenties se ei hukkaa turkkiaan metsään yhtä tehokkaasti kuin isänsä, ja ehkä pääsemme vielä kehiinkin karvallisen koiran kanssa. Muuten voi tulla näyttelyitä ikävä!

Joulua on vietetty jo melkein viikko - lauantainahan se käytännössä tänä vuonna alkoi, työpäivien puutteessa... ja Snurranin ansiosta joulu on ollut varsin punainen, kodin valkoisista koristeista huolimatta. Tänään oli jo juoksun 11. päivä, mutta vieläkään ei vaikuta ajoitus olevan aivan kohdillaan. Huomenaamulla lähdetään toivon mukaan progetestiin, jotta saadaan selvyyttä siihen, onko neiti vain vähemmän yhteistyökykyinen näin ensimmäisen astutuksen suhteen vai eikö juoksu vielä ole edennyt niin pitkälle, että pariutuminen olisi passeliakaan. Kenties neiti Svensson on vain hämäläistynyt tehokkaasti ja tuumaa siirtyvänsä lastentekoon vasta toisen viikon täyttyessä..
Kiitämme joka tapauksessa Riikkaa (kennel Great Escape), joka etelään päin synnyttämään kiiruhtaessaan ( ;) ) poikkesi myös "kokeilemaan onneaan". Saatiin ainakin kokeneempi mielipide siitä, että ongelma ei ole kyvyttömissä koiranomistajissa vaan toistaiseksi ei-niin-valmiissa nartussa.
Katsotaan, jos muutaman päivän sisään kävisi flaksi (ja joutuisin tosissani aloittamaan sen kotisivujen päivityksen siinä samassa rysäyksessä... ;) )

Iloista uuden vuoden odottelua sillä aikaa... ja muistakaa: juhlitaan maltilla! Tällä kertaa meillekään ei osteta yhtäkään ilotulitetta... ehkä.. luultavasti. 0=) Saa nähdä, pitääkö tiukka linja vai sorrutaanko kuitenkin.