Täällä sitä nyt odotellaan... jos ei muuta, niin ainakin ultraa, joka jouduttiin siirtämään kaksijalkaisten pakollisten menojen vuoksi helmikuun ensimmäiseen päivään - Snurran kyllä olisi halunnut mennä jo 29. tammikuuta. Vielä reilu viikko siis ennenkuin saadaan varmuus siitä, missä mennään. Välillä kuvitellaan, ettei tuolla mitään ole kasvamassa - ja sitten taas yhtäkkiä löytyy aamulla oksennus tai kyljet tuntuvat pullistuvan, mitä milloinkin.. joten asiaa ei tule edes pahemmin ajateltua, kun varmaa käsitystä ei taida kuitenkaan ilman ultraa irrota.

TAMSKin Vuoden Näyttelykoira 2007 -kisan pisteet on laskettu ja palkinnot jaetaan kokouksen yhteydessä kohtapuoliin. Voittajaksi selviytyi Foogel Crostatina (meidän jannujemme hyvä ystävä ja hartaiden huokailujen kohde, ihanainen lagottoneiti =) ) - huisan isot onnittelut Terhille!
Rulla oli toista vuotta peräkanaa toisella sijalla - meistä tuntuu todella hienolta, että pikku-ukko on ollut koko ison Tampereen seudun koirakerhon toiseksi parhaiten pärjännyt näyttelykoira sekä vuonna 2007 että vuonna 2006! Mutta Rullalle tämä ei liene yllätys... ;) se kun taitaa tietää näyttävänsä aikas hyvältä. =)

Tämän viikon torstaina täytyy suunnata auton nokka kohti Helsinkiä ja jättää pikkuiset hoitoon Tampereelle... työ haittaa harrastuksia, mutta onneksi "mummi" ja "pappa" hoitavat ipanoita - taitavat lupat olla lähinnä tyytyväisiä, että hoksaamme vähän lähteä reissuun... pari tosi hektistä viikkoa edessä, mutta sittenhän sitä ehtii levätä, jahka pennut syntyvät? Vitsi, vitsi.. ;)