Näin tässä taas kävi, vanha vuosi jäi taakse ja uutta mennään eteenpäin jo hyvää vauhtia.
Paitsi Snurran, joka on laiiiiska - en tiedä, liekö vain jouluväsymystä, vai joko meillä ollaan muka niiiiiin tiineenä... ;) Toivossa on hyvä elää, tietenkin. Ultraan mennään 29. päivä, katsellaan sitten kolmen viikon päästä tarkemmin, näkyykö siellä mitään muuta kuin fläskiä..? =)

Hyrrä kävi eilen hyppimässä ja pujottelemassa - tuloksena agilityradalta 14,20 ja hyppyradalta hylsy. Agiradan alkusyheröt menivät kunniakkaasti, mutta sitten Hyrrä lähti radan puolivälissä intoilemaan spurttaavan isännän perään ja missasi puomin alastulokontaktin - tästä hölmistyneenä (ihan uusi moka nääs ;) ) isäntä päästi Hyrrän karkaamaan seuraavan esteen ohi, mistä jysähti toinen femma, ja se 4,2 yliaikaa taisikin tulla siitä, kun koiraa piti odotella sieltä esteen väärältä puolelta takaisin oikealle puolelle... loppurata meni mallikkaasti, mutta siellä yhdessä nurkassa kerkisi tulla sitten virhettä sen 14,20:n edestä. Muuten tosi kaunis rata, joten eikun kirsu ja isännän monot kohti uusia kisoja! =)

Marjo ja Otto kävivät tekemässä taas takuuvarmaa työtä kahden virheettömän radan verran - harmi homma, kun agiradalla tuli 2,55 yliaikaa, mutta hyppyradalta napsahti Otolle nätti SM-nolla. Peukuttelemme Marjolle ja Otolle samoin kuin Elinalle ja Nessille, joille tupsahti eilen ykkösistä vika nousunolla. Nessi ja Hyrrä ovat nyt taas samassa luokassa kisaamassa ja toisiaan kannustelemassa. Saa nähdä, kauanko. =)

Snurranin TOKOilun pitäisi jatkua jälleen ensi sunnuntaina - täytynee tosin ottaa kotosalla ensin vähän tatsia siihen, onko neiti liian uninen tokoiluun ja onko oppi jo päässyt unohtumaan liian tehokkaasti: vuodenvaihteen tienoo kun meni muutaman viikon ajalta ihan reenailematta... mutta yritetään naksutella taas aktiivisemmin. =)